C-Lev is een werving en selectie bureau voor financiële professionals vanaf HBO-niveau voor (middel)grote ondernemingen. Uitgangspunt voor de opdrachten van C-Lev is dat het zowel voor de onderneming als voor de kandidaat een goede match moet zijn, en dat blijkt in de praktijk een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Dat komt met name omdat een goede match niet slechts op papier plaats vindt. Het begint natuurlijk met een vergelijking van CV en functieomschrijving, maar dan begint de echte search pas echt.

Je wordt aangenomen om wat je kunt en je wordt ontslagen om wie je bent en dat heeft niets te maken met ‘goed’ of ‘slecht’. Dit gaat niet over goed of slecht. Het succesvol vervullen van een functie blijkt in de praktijk niet te worden bepaald door de opleiding, kennis en ervaring van een kandidaat, maar veel meer door persoonlijke eigenschappen, normen en waarden, karakter en dergelijke.

En hetzelfde geldt voor de onderneming. Ook daar zijn grootte, factoren als producent of dienstverlener, aantal vestiging en dergelijke indicatief voor benodigde vaardigheden, maar ook daar zijn factoren als cultuur, normen en waarden en fase van ontwikkeling veel bepalender; wat is de cultuur van het bedrijf, wat is de algehele sfeer, betreft het een start-up die de volgende stap wil zetten, is de onderneming snel gegroeid en heeft de interne organisatie de groei niet kunnen bijhouden, richt men zich op internationale expansie, een beursnotering op termijn; allemaal ontwikkelingen die in grote mate bepalen wat voor type mensen de onderneming nodig heeft.

C-Lev heeft de kennis en ervaring in vinden van de juiste mensen voor iedere onderneming. Waar de kandidaat en onderneming perfect bij elkaar passen. Niet alleen op papier, maar juist ook wat betreft persoonlijkheid van de kandidaat en de cultuur en ontwikkelingen het bedrijf. Wilt u meer weten over hoe C-Lev de beste mensen voor uw onderneming of de beste onderneming voor u als kandidaat vindt, neem contact met ons op. We vertellen u er graag meer over!