C-Lev Executive Search richt zich op diverse functies voor financiële professionals met een opleiding vanaf HBO-niveau, of een vergelijkbaar niveau door kennis en ervaring: CFO’s, financieel directeuren, business controllers, financial controllers en financieel medewerkers.

De rol van financiële mensen is enorm veranderd over de afgelopen 20 jaar. De functies zijn bijna allemaal strategischer geworden. Er is meer contact tussen financials en de andere afdelingen van een bedrijf en er is meer en een veel breder contact met de wereld buiten de onderneming. Ondernemingen nu hebben met veel meer rekening te houden dan vroeger. De wereld is sinds de invoering van het internet een stuk groter en daarmee zijn ook de kansen en uitdagingen waar ondernemingen en dus financials mee te maken hebben, sterk toegenomen. De regelgeving is sterk toegenomen; de kapitaalmarkt is erg veranderd en uitgebreid en wat vroeger ver weg was is nu met een muisklik te benaderen.

Hoe verschillend financials over hun rol binnen een onderneming denken is meermaals uit onderzoek gebleken. Sommigen zien hun rol binnen de onderneming met name als die van hoeder, anderen zien zichzelf als vooral sturend, of controlerend, pionierend ga zo maar door. Maar hoe verschillend financials ook over hun rol denken, de financiële afdeling is niet meer slechts volgend, met alleen een rol die bestaat uit het opmaken van de cijfers voor het management; het is nu een integraal onderdeel van het bedrijf, met contact en communicatie met alle andere afdelingen. De rol van financial is er ook een geworden van stakeholder en communicator. C-Lev zorgt voor financials die dat ook kunnen!